Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A gyógynövények titkaira is oktatnak Zánkán

Rendkívül sok gyógynövény, valamint fűszerek, közel hétezer négyzetméteren - ez nem más, mint a Zánkán található Gyógynövény-völgy. A központ egész évben specifikus programokat is kínál, hiszen a gyógynövényparkban nemcsupán barangolni lehet, hanem különféle oktatásokon is részt vehetnek mindazok, akik idelátogatnak.

0 Tovább

A Balatonig viszik a nógrádi bioparadicsomot

A Széchenyi 2020 Program fiatal gazda pályázatának segítségével indította kertészetét a Keresztesi házaspár a Nógrád megyei Szandán. Bioparadicsomuk annyira bejött egy balatoni étteremnek, hogy idén már tőlük rendelnének mindenféle más zöldséget is.

0 Tovább

Közösségi gazdálkodásra építenek kertészetet Szandán

Egy éven belül éttermek beszállítója lett a szandai Keresztesi házaspár, akik a Széchenyi 2020 Program fiatal gazda pályázatának segítségével indítottak ökokertészetet tavaly. A zöldségek mellett málnát is termesztenek, jövőjüket a közösségi mezőgazdálkodásban látják.

széchenyi2020

0 Tovább

Mindent az almatermesztésről

Az almatermesztés nagy múltra tekint vissza Magyarországon, nem véletlen, hogy több szakértő is úgy gondolja, ha az ember gazdálkodásba kezd, mindenképpen ültessen almafacsemetét is. Szerencsére, aki úgy dönt, hogy most vág bele, anyagi támogatásra is pályázhat a Széchenyi 2020 Programon belül.

0 Tovább

Madárodúkkal, feromoncsapdákkal a természetbarát szőlőtermelésért

Évek óta fenntartható módon igyekszik gazdálkodni a Varga Pincészet Kft. Közel 200 hektáron termelnek szőlőt az ország különböző borvidékein, ezen kívül nagy felületről vásárolnak fel szőlőt. A vállalkozás elkötelezett a környezetbarát gazdálkodás mellett, amit a Széchenyi 2020 Program keretein belül kiosztott támogatás révén az EU is honorál.

széchenyi2020

0 Tovább

Nektek8?

blogavatar

Ha vállalkozni szeretnél, de nem tudod, hogyan szerezhetnél pénzt hozzá, pont jó helyen vagy, a Nektek8 segít! Érdekességek és hasznos tippek a Széchenyi 2020 programról.

Utolsó kommentek