Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Milyen vállalkozásba kezdjek? - Hogyan termeljünk vetőmagot?

Bizonyára sok fiatal gazdálkodó elgondolkozott már azon, hogy vajon milyen vállalkozásba érdemes belevágni manapság. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, hogy a vetőmagtermelés a hazai gazdaság egyik legsikeresebb ágazata. Ráadásul most még támogatás is szerezhető rá, hiszen a Széchenyi 2020 Programban ilyen tevékenységre is pályázhatunk.

széchenyi2020

0 Tovább

Különleges helyi termékek

Kiváló minőségű háztáji alapanyagok, a legnagyobb odafigyelés és szakértelem. Mindannyian azt szeretnénk, ha ezek a jelzők írnának körül minden olyan vállalkozót és termelőt, akik maguk készítik el a termékeiket. És természetesen, ami a legfontosabb: csak szívvel-lélekkel lehet és kell is csinálni. Ez természetesen nem is okoz gondot azoknak a termelőknek, akik mindig a legjobb áruikat teszik le az asztalra. Ki ne szeretné például a házi szörpöt, a mézet, vagy a különleges kecskesajtokat!? De azoknak is van egy jó hírünk, akik úgy döntenek, hogy most szeretnének belekezdeni egy ilyen vállalkozásba: a Széchenyi 2020 Programnak köszönhetően ugyanis többmilliós támogatásokra is pályázhatnak.

széchenyi2020

0 Tovább

Megújuló energia a gazdálkodásban

Az elmúlt években egyre többet hallani arról, hogy a Föld népességének növekedésével párhuzamosan az energiafogyasztás is hatalmas ütemben nő. Igénybe kell hát venni a megújuló energiaforrásokat, amelyek hosszú távú megoldást jelentenek az emberiség energiaszükségleteinek kielégítésére. Alkalmazásuk nem károsítja a környezetet, és folyamatosan újratermelődnek, azaz kimeríthetetlenek. Ezek az erőforrások az ország bármely pontján, korlátlanul a rendelkezésünkre állnak. Ráadásul, ha úgy döntenénk, hogy vállalkozásunkhoz a gyakorlatban is szeretnénk megújuló energiát használni, a Széchenyi 2020 Program keretein belül még anyagi támogatásra is pályázhatunk.

0 Tovább

Felrakták a nógrádi turizmus térképére Alsópetényt

Vidékfejlesztési program keretében épített vendégházat Tömösvári Szilvia egy olyan faluban, ahol előtte jóformán nem is volt turizmus. Most, hogy már szép számmal gyűlnek a vendégéjszakák, azon dolgoznak, hogy több napot is eltöltsenek ott a vendégek, akiket levendulabárral, kertmozival és helyi programokkal igyekeznek megnyerni.

0 Tovább

Illatos kertekkel csábítanak pihenésre Alsópetényben 

Körtefa, Levendula, Zsálya - hangulatos vendégházak nevei a Cserhát dombjai között fekvő Alsópetényben. Az első megépítése tovább gerjesztette az igényt, a harmadik házra már pályázati támogatást is nyertek.

Széchenyi2020

0 Tovább

Nektek8?

blogavatar

Ha vállalkozni szeretnél, de nem tudod, hogyan szerezhetnél pénzt hozzá, pont jó helyen vagy, a Nektek8 segít! Érdekességek és hasznos tippek a Széchenyi 2020 programról.

Utolsó kommentek