Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért jó méhészkedni?

Az Európai Unió és hazánk is nagy fontosságot tulajdonít a vidékfejlesztésnek. Ezért szerves része ez a Széchenyi 2020 programnak is. Aki ilyesmiben gondolkodik érdemes alaposan szétnéznie a pályázati lehetőségek között, mert többféle támogatás is rendelkezésre áll a mintegy 1300 milliárd forint keretösszegű Vidékfejlesztési Programban. Az állattartók, így a méhészek is pályázhatnak vissza nem térítendő összegekre: állományuk fejlesztésére, korszerűsítésére. Ráadásul fiatalok számára külön is van támogatás, így, aki csak most indítaná be méhészetét, annak erre is van lehetősége.

0 Tovább

Nagy a tülekedés, de kis odafigyeléssel sikerrel pályázhatunk

Minden negyedik-ötödik pályázó nyer támogatást a Széchenyi 2020 Program keretében, akkora a túljelentkezés az uniós támogatásokért. Senki se ijedjen azonban meg, aki jogosult és jól pályázik, az sikerrel jár. Tippek egy pályázati tanácsadótól.

0 Tovább

Heti hét tonna hozam 25 ezer négyzetméteren?

Nagyüzemben terem a gomba a törökbálinti volt honvédségi pincékben. A 25 ezer négyzetméteres területről hét tonna gombát szednek le egy héten. A Gombaking Kft. ezt az üzemet bővítené és korszerűsítené a Széchenyi 2020 Program keretében.

0 Tovább

Növénytermesztő leszek, ha gombázásba kezdek?

A gomba nem túl igényes, nem kell neki nap, sem meleg, és így is egész évben bőven terem. Csak győzze leszedni, aki ebbe vág bele. Ehhez uniós támogatást is lehet igényelni a Széchenyi 2020 Program keretein belül.

0 Tovább

Hogyan vágjunk bele a gyógynövénytermesztésbe?

Sokan nem szeretnek betegség esetén egyből gyógyszerhez nyúlni, inkább próbálnak kíméletesebb módon javítani állapotukon. Számukra remek alternatívát jelentenek a gyógynövények. A tudatosan élők megelőzésképpen is fogyasztanak gyógynövényes teákat, készítményeket. Persze fontos hangsúlyozni, hogy azért nem minden gyógyszer váltható ki gyógynövényekkel. Ám ha kedveled a növényeket, vannak ismereteid arról, hogy milyen gyógynövény mire jó, és érdekel az egészséges életmód, akár te magad is termeszthetsz gyógynövényt. Ehhez most támogatást nyújt a Széchenyi 2020 Program is, külön pályázati forrás van a teljesen kezdők számára.

0 Tovább

Nektek8?

blogavatar

Ha vállalkozni szeretnél, de nem tudod, hogyan szerezhetnél pénzt hozzá, pont jó helyen vagy, a Nektek8 segít! Érdekességek és hasznos tippek a Széchenyi 2020 programról.

Utolsó kommentek