Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Falusi turizmus

Egy sikeres vállalkozás három pilléren nyugszik: a jó ötleten, a szolgáltatásra való tényleges igényen és az anyagi forrásokon. A legutóbbiban a Széchenyi 2020 Program nyújt segítséget. Ennek egyik célja, hogy támogassa azokat a fiatalokat, akik vidéki otthonukban szeretnének boldogulni, vagy jövőjüket vidéken tervezik.

0 Tovább

Kertészkedj okosan – szerezz vele bevételt!

Sokan vannak, aki mezőgazdasági jellegű tanulmányaik befejezése után nem tudnak elhelyezkedni, a szakterületükön szeretnének maradni, és nem szívesen vállalnak külföldön munkát a családtól távol. Nekik nyújt segítséget a Széchenyi 2020 Program fiatal gazdáknak szóló pályázata.

0 Tovább

Fiatal gazda vagyok, mibe vágjam a fejszémet?

Mert érdemes belevágni valami sajátba, a Széchenyi 2020 Program keretében milliókat kaphatok ehhez. Kertészkedés, állattartás, falusi vállalkozás? Induló sorozatunkban adunk pár tippet.

0 Tovább

Helybe viszi a XXI. századot a Modern Vállalkozások Programja

A 21. században a cégek versenyképességük növelése érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy digitálisan is lépést tudjanak tartani a robbanásszerű információtechnológiai fejlődéssel. Ebben nyújt támogatást a Modern Vállalkozások Programja, aminek segítségével új informatikai eszközöket, szoftvereket, módszereket szerezhet be a hazai cégek jó része.

0 Tovább

Startupok a Széchenyi 2020 programban

A Széchenyi 2020-at már az új innovációs ökoszisztéma és az európai modellek sikereire alapozva alakították ki, miután az Európai Unió egyértelműen megfogalmazta a 2014-2020 közötti időszakra vonatkozó tanulságokat. Ennek értelmében minél nagyobb arányban szeretnék bevonni az uniós források mellé a privát tőkét is. A program lényege, hogy az inkubációs és a magvető szakaszban intenzív, ám egyre csökkenő állami támogatás legyen elérhető a vállalkozások számára, ezáltal nagyobb teret kaphassanak az üzleti angyalok.

0 Tovább

Nektek8?

blogavatar

Ha vállalkozni szeretnél, de nem tudod, hogyan szerezhetnél pénzt hozzá, pont jó helyen vagy, a Nektek8 segít! Érdekességek és hasznos tippek a Széchenyi 2020 programról.

Utolsó kommentek