Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A facélia-méztől az apiterápiáig

A fiatal gazdaként pár éve méhészkedésbe fogó dömsödi Kovács Tamás nem csak speciális mézeket termel, mint a facélia- vagy az olajfa-méz, de újszerű irányba fejlesztene tovább. Apiterápiás központot nyitna a méhekre alapozva, pályázati támogatással.

0 Tovább

Így vidd sikerre a méhészetet fiatal gazdaként

Sikerrel zárta fiatal gazda pályázatát Kovács Tamás, aki szántóföldi növénytermesztés mellett méhészetet indított a támogatásból. Bőven határidőn időn belül elérte a kitűzött célokat, most új pályázatokat keres, hogy tovább fejlődhessen.

0 Tovább

Szántóföldi növények termesztése

Hazánkban igen nagy kereslet van a különböző féle szántóföldi növények iránt, arról nem is beszélve, hogy az állattenyésztéshez is elengedhetetlen kellék a takarmánynövények használata. Ezért tehát ha valaki fiatal gazdaként azon törné a fejét, hogy milyen vállalkozásba kezdjen, akkor mindenképpen érdemes számba venni a növénytermesztést. Minden gazdálkodni vágyó fiatal számára nagyban megkönnyítheti az indulást a Vidékfejlesztési Program, amelyben most több mint 37,5 milliárd forint támogatásra is lehetőségünk van pályázni a kezdetekhez, az indulás megkönnyítéséhez.

0 Tovább

Sáros fóliából csinálnak aranyat

A földeken parlagon hagyott agrofólia újrahasznosítására pályázott a Széchenyi 2020 Programban a csömöri Everplast Zrt. A több százmilliós beruházás 45 százaléka volt támogatás, a beszerzett eszközökkel munkahelyeket teremtenek, bővül a forgalmuk, és a környezetterhelést is csökkentik.

0 Tovább

Számítanak a pályázati lehetőségekre az agrármérnöknek készülő diákok

Ki családi hagyományt folytat, ki a gimnáziumban döntötte el, hogy agrárirányban tanul tovább a gödöllői Szent István Egyetemen. Többen fiatal gazdaként kapcsolódnának be a családi gazdaságba a diploma után, és számítanak arra, hogy pályázhatnak a Széchenyi 2020 Program támogatásaira.

0 Tovább

Nektek8?

blogavatar

Ha vállalkozni szeretnél, de nem tudod, hogyan szerezhetnél pénzt hozzá, pont jó helyen vagy, a Nektek8 segít! Érdekességek és hasznos tippek a Széchenyi 2020 programról.

Utolsó kommentek