Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mindent az almatermesztésről

Az almatermesztés nagy múltra tekint vissza Magyarországon, nem véletlen, hogy több szakértő is úgy gondolja, ha az ember gazdálkodásba kezd, mindenképpen ültessen almafacsemetét is. Szerencsére, aki úgy dönt, hogy most vág bele, anyagi támogatásra is pályázhat a Széchenyi 2020 Programon belül.

0 Tovább

Leadott alapanyag helyett sajtként hasznosul a tej Szentén

Ráunt, hogy csak alapanyagként termelje a tejet a szentei Maszlik Zoltán, ezért maga állt neki feldolgozni. Pályázatok segítségével bővítette ilyen irányú kapacitásait, és mára nem csak a tejet értékesíti maga, hanem kézműves sajtot is készít, amire turizmust szervez.

0 Tovább

Fogyasztói környezettudatosságát is erősíti a Vargabor

Évi 220 kamionnyi üveghulladéktól mentesítik a környezetet azzal, hogy visszaváltható üvegekbe palackozzák a Varga Pincészet borait. A négy éve bevezetett rendszerben 90 százalék feletti a visszagyűjtés aránya, de más módon is igyekeznek környezetbarát módon termelni: minden évben indulnak a Széchenyi 2020 Program keretein belül kiírt agrár-környezetgazdálkodási pályázaton, és ennek megfelelően termelik a szőlőt.

0 Tovább

Madárodúkkal, feromoncsapdákkal a természetbarát szőlőtermelésért

Évek óta fenntartható módon igyekszik gazdálkodni a Varga Pincészet Kft. Közel 200 hektáron termelnek szőlőt az ország különböző borvidékein, ezen kívül nagy felületről vásárolnak fel szőlőt. A vállalkozás elkötelezett a környezetbarát gazdálkodás mellett, amit a Széchenyi 2020 Program keretein belül kiosztott támogatás révén az EU is honorál.

széchenyi2020

0 Tovább

Milyen vállalkozásba kezdjek? - Hogyan termeljünk vetőmagot?

Bizonyára sok fiatal gazdálkodó elgondolkozott már azon, hogy vajon milyen vállalkozásba érdemes belevágni manapság. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, hogy a vetőmagtermelés a hazai gazdaság egyik legsikeresebb ágazata. Ráadásul most még támogatás is szerezhető rá, hiszen a Széchenyi 2020 Programban ilyen tevékenységre is pályázhatunk.

széchenyi2020

0 Tovább

Nektek8?

blogavatar

Ha vállalkozni szeretnél, de nem tudod, hogyan szerezhetnél pénzt hozzá, pont jó helyen vagy, a Nektek8 segít! Érdekességek és hasznos tippek a Széchenyi 2020 programról.

Utolsó kommentek