Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért termesszünk őshonos növényt?

Kis befektetés, nagy hozam - ezt az állítást többnyire pénzügyi tanácsadásnál szoktuk hallani, pedig ugyanúgy igaz lehet az egyes őshonos növényfajták termesztésére is. Méltatlanul elfeledett növényeinkkel ugyanis jóval kevesebbet kell foglalkozni, mégis számtalan felhasználási lehetőség rejlik bennük. Ráadásul, aki úgy dönt, hogy belevág a termesztésükbe, többmilliós támogatást is kaphat a Széchenyi 2020 Program keretében.

szécheny2020

0 Tovább

Különleges helyi termékek

Kiváló minőségű háztáji alapanyagok, a legnagyobb odafigyelés és szakértelem. Mindannyian azt szeretnénk, ha ezek a jelzők írnának körül minden olyan vállalkozót és termelőt, akik maguk készítik el a termékeiket. És természetesen, ami a legfontosabb: csak szívvel-lélekkel lehet és kell is csinálni. Ez természetesen nem is okoz gondot azoknak a termelőknek, akik mindig a legjobb áruikat teszik le az asztalra. Ki ne szeretné például a házi szörpöt, a mézet, vagy a különleges kecskesajtokat!? De azoknak is van egy jó hírünk, akik úgy döntenek, hogy most szeretnének belekezdeni egy ilyen vállalkozásba: a Széchenyi 2020 Programnak köszönhetően ugyanis többmilliós támogatásokra is pályázhatnak.

széchenyi2020

0 Tovább

Megújuló energia a gazdálkodásban

Az elmúlt években egyre többet hallani arról, hogy a Föld népességének növekedésével párhuzamosan az energiafogyasztás is hatalmas ütemben nő. Igénybe kell hát venni a megújuló energiaforrásokat, amelyek hosszú távú megoldást jelentenek az emberiség energiaszükségleteinek kielégítésére. Alkalmazásuk nem károsítja a környezetet, és folyamatosan újratermelődnek, azaz kimeríthetetlenek. Ezek az erőforrások az ország bármely pontján, korlátlanul a rendelkezésünkre állnak. Ráadásul, ha úgy döntenénk, hogy vállalkozásunkhoz a gyakorlatban is szeretnénk megújuló energiát használni, a Széchenyi 2020 Program keretein belül még anyagi támogatásra is pályázhatunk.

0 Tovább

Felrakták a nógrádi turizmus térképére Alsópetényt

Vidékfejlesztési program keretében épített vendégházat Tömösvári Szilvia egy olyan faluban, ahol előtte jóformán nem is volt turizmus. Most, hogy már szép számmal gyűlnek a vendégéjszakák, azon dolgoznak, hogy több napot is eltöltsenek ott a vendégek, akiket levendulabárral, kertmozival és helyi programokkal igyekeznek megnyerni.

0 Tovább

Illatos kertekkel csábítanak pihenésre Alsópetényben 

Körtefa, Levendula, Zsálya - hangulatos vendégházak nevei a Cserhát dombjai között fekvő Alsópetényben. Az első megépítése tovább gerjesztette az igényt, a harmadik házra már pályázati támogatást is nyertek.

Széchenyi2020

0 Tovább

Nektek8?

blogavatar

Ha vállalkozni szeretnél, de nem tudod, hogyan szerezhetnél pénzt hozzá, pont jó helyen vagy, a Nektek8 segít! Érdekességek és hasznos tippek a Széchenyi 2020 programról.

Utolsó kommentek