Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ minden tájára vinnék a kandallókat a Viharsarokból

A megújulás, a folyamatos fejlesztés a kulcsa annak, hogy a makói Váll- Ker Kft. az idén 25 éve élvonalban szerepel az európai kandallógyártó cégek között. Évente ötven- és százezer megrendeléssel dolgoznak. Legutóbb fejlesztésük a Széchenyi 2020 Program keretein belül valósult meg, de már újabb terveik is vannak.

0 Tovább

Őshonos magyar haszonállatok tenyésztése: milyen fajtákkal érdemes foglalkozni, hogyan, miért?

Az Európai Unióban és Magyarországon is nagyon fontos a környezettudatosság, a megfelelő állattartási szokások, így pl. az őshonos veszélyeztetett haszonállatok tenyésztése. Emiatt a Széchenyi 2020 program is kiemelten támogatja azokat a kis és középvállalkozásokat, akik ilyen fajtájú állatokkal foglalkoznak.

széchenyi2020

0 Tovább

A gyógynövények titkaira is oktatnak Zánkán

Rendkívül sok gyógynövény, valamint fűszerek, közel hétezer négyzetméteren - ez nem más, mint a Zánkán található Gyógynövény-völgy. A központ egész évben specifikus programokat is kínál, hiszen a gyógynövényparkban nemcsupán barangolni lehet, hanem különféle oktatásokon is részt vehetnek mindazok, akik idelátogatnak.

0 Tovább

A Balatonig viszik a nógrádi bioparadicsomot

A Széchenyi 2020 Program fiatal gazda pályázatának segítségével indította kertészetét a Keresztesi házaspár a Nógrád megyei Szandán. Bioparadicsomuk annyira bejött egy balatoni étteremnek, hogy idén már tőlük rendelnének mindenféle más zöldséget is.

0 Tovább

Közösségi gazdálkodásra építenek kertészetet Szandán

Egy éven belül éttermek beszállítója lett a szandai Keresztesi házaspár, akik a Széchenyi 2020 Program fiatal gazda pályázatának segítségével indítottak ökokertészetet tavaly. A zöldségek mellett málnát is termesztenek, jövőjüket a közösségi mezőgazdálkodásban látják.

széchenyi2020

0 Tovább

Nektek8?

blogavatar

Ha vállalkozni szeretnél, de nem tudod, hogyan szerezhetnél pénzt hozzá, pont jó helyen vagy, a Nektek8 segít! Érdekességek és hasznos tippek a Széchenyi 2020 programról.

Utolsó kommentek